Aurora® horren weren insecten in Villa Pardoes 

In 2000 is Villa Pardoes opgericht (begonnen). Villa Pardoes is een heel speciaal vakantiehuis in Kaatsheuvel, waar kinderen die heel erg ziek zijn samen met hun papa, mama, broertjes en zusjes een weekje op vakantie kunnen.

Villa Pardoes is bedoeld speciaal voor kinderen met een hele erge ziekte. Degene die zo’n ziekte heeft mag een weekje gratis vakantie vieren in Villa pardoes, samen met vader, moeder, broertjes en zusjes. Het is voor kinderen uit Nederland en Vlaanderen. De zieke kinderen die komen zijn 4 t/m 12 jaar oud. Maar als ze bijvoorbeeld een broertje of zusje van 3 hebben dan mag die wel mee, want het is voor het hele gezin bedoeld. Vrienden van Villa Pardoes, zijn o.a. Nol Havens (VOF de kunst), Rene van de Kerkhof (oud voetballer), Marisca van Kolck (actrice) en Rafael van der Vaart (voetballer).

Bij de bouw van Villa pardoes heeft Aurora horren de levering van zowel de rolhorren als de plissé hordeuren gesponsord, die nog steeds probleemloos in gebruik zijn!. Recentelijk is er aanpassing aan het gebouw gedaan waardoor er een extra toegang is gekomen waar een hor voor nodig is. Uiteraard heeft Aurora horren dit weer gesponsord, want Aurora horren draagt Villa Pardoes een warm hart toe.